Skip to main content

TV Risenborgh is een tennisvereniging waar plezier voorop staat. Het hele jaar door worden er toernooien georganiseerd en kan je meedoen aan de voor-en najaar competitie. Op verschillende dagen wordt er gehusseld. Hier kan je zonder je aan te melden aan meedoen. Dus ook als je nog geen vast tennismaatje hebt, kan je bij ons een leuk balletje slaan en nieuwe mensen leren kennen of bijpraten met oude bekenden. Het hele jaar door kan er getennist worden en met slecht weer kan je binnen spelen. De vereniging wordt bestuurd wordt door enthousiaste vrijwilligers. Ook de toernooien en het organiseren van de competitie wordt door vrijwilligers gedaan.

Als je lid wil worden kan je je aanmelden bij de sportdesk van Hoenderdaal. Lidmaatschap onverhoopt opzeggen? Dit kan ook bij de sportdesk. Het lidmaatschap biedt vele voordelen:

  • Je kunt het hele jaar buiten tennissen op verlichte “all weather” kunstgrasbanen

  • In de zomer kun je bij slecht weer gratis gebruik maken van de tennishal en in de winter tegen gereduceerd tarief ( € 5,- per baan als je met een ander Risenborgh lid speelt, introducees betalen € 9,- p.p. per uur, prijswijzigingen voorbehouden).

  • Je kunt deelnemen aan competitie en diverse toernooien & activiteiten

  • Je krijgt korting op tennisles bij tennisschool Becico

  • Je hoeft geen bardienst te draaien. We vinden het wel gezellig als je na afloop wat blijft drinken

  • Momenteel geen wachtlijst en je wordt zelden “afgehangen”

tennisvereniging-risenborgh-driebergen

Clubladder

Speel mee op de TV Risenborgh tennisladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

Zoek je nog een tennismaatje bij Risenborgh of wil je meedoen met de ladder? Met de Clubladder vind je leden die ook graag tennissen. Op je mobiel of met je computer.

Kijk op de agenda wie wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe.

tennisvereniging-risenborgh-driebergen-ladder
tennisvereniging-risenborgh-competitie

Competitie

Wil je meedoen aan de competitie stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook als je nog geen team hebt kun je opgegeven. Wij kijken dan naar de mogelijkheden.

Voor het deelnemen aan de najaarscompetitie hoef je geen minimale speelsterkte hebben of heel goed te kunnen tennissen. Bij de competitie-indeling houdt de KNLTB rekening met de speelsterkte van de teamleden waardoor iedereen tegen spelers van zoveel mogelijk hetzelfde niveau speelt.

Hussels

TV Risenborgh is een tennisvereniging waar plezier voorop staat. Een aantal keer per week wordt er op maximaal 4 banen gehusseld. De zogenaamde hussels, een spelvorm waarbij je geen afspraak hoeft te maken om te kunnen spelen. Je komt op de betreffende dagdelen naar de baan en speelt mee. Er is altijd wel iemand die je wegwijs maakt, dan wel de baanindeling regelt. Verder is het een hele prettige en handige manier om (de) andere leden te leren kennen, in te burgeren in de club, speelmaatjes te vinden en het geleerde toe te passen.
tennisvereniging-risenborgh-hussel-driebergen
tennisvereniging-risenborgh-toernooi-driebergen

Toernooien

Het hele jaar door worden er toernooien georganiseerd. TV Risenborgh is een vereniging die bestuurd wordt door enthousiaste vrijwilligers. Wil je ook een bijdrage leveren aan een actief en gezellig tennisklimaat? Neem dan contact op met het bestuur.

Jeugd

Risenborgh is een tenniskidsvereniging waar plezier voorop staat. Risenborgh is een echte tennisvereniging en daarom wordt ook aan de jeugd een breed scala aan activiteiten geboden. De Sportdesk bij Hoenderdaal helpt je graag verder met meer info en het (fysiek) inschrijfformulier.

Naast vanzelfsprekend de jeugdtrainingen, die door tennisschool Becico met een vaste trainer worden verzorgd, wordt er competitie gespeeld in diverse categorieën. Daarnaast zijn er gezelligheidstoernooitjes, clubkampioenschappen en organiseren wij altijd in de herfstvakantie een groot regionaal jeugdtoernooi samen met Manger Cats.
Jeugd t/m 8 jaar kan nu al voor slechts 25,- euro lid worden van Risenborgh. Ook kennen wij een aantrekkelijk familielidmaatschap. De jeugdcommissie is binnen Risenborgh verantwoordelijk voor het organiseren van alle activiteiten, de competitie en behartigt de belangen van de jeugd. Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tarieven T.V. Risenborgh

Senior regulier

Lidmaatschap 12 mnd

€ 222,- p/j

Senior daluren

Lidmaatschap 12 mnd

€ 171,- p/j

(Ma-vrij tot 18.00 uur)

 

jeugd

Lidmaatschap 12 mnd

Mini <8 jaar € 28,95 p/j

Kids 8 - 10 jaar € 110,- p/j

Junior 11 - 17 jaar € 141,95  p/j

 

jeugd

Lidmaatschap met les 12 mnd

Mini <8 jaar € 177,95 p/j

Kids 8 - 10 jaar € 283,- p/j

Junior 11 - 17 jaar € 350,95 p/j

Het lesgeld wordt rechtstreeks betaald aan tennisschool Becico en het lidmaatschapsdeel aan Hoenderdaal / T.V.Risenborgh. Pakketprijs incl. 14 lessen in periode april t/m september in groepjes van 4-8 kinderen.

 

All inclusive

Abonnement 12 mnd

€ 78,95 p/m

All inclusive is onbeperkt golf, fitness, buitentennis, squash, padel, yoga & pilates.

Familie

Abonnement 12 mnd

 € 45,95 p/m

Het familie abonnement is gebaseerd op maximaal 2 volwassen en 3 kinderen t/m 21 jaar. Betaling vindt plaats via automatische incasso van 1 rekeningnummer.

Winter senior

Lidmaatschap nov-april

€ 100,-

Winter junior

Lidmaatschap nov-april

€ 70,-

(Ma-vrij tot 18.00 uur)

 

Overig

 

Huur racket € 2,50

Introducé € 9,00

Binnenbaan Risenborgh winter € 5,-*

Binnenbaan Risenborgh zomer € 0,-*

*indien beschikbaar, reserveren alleen mogelijk op de dag zelf, niet leden die meespelen betalen het introductétarief p.p..

 

 

TV Risenborgh en de AVG

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.