Skip to main content
  • bedrijfsuitje-personeelsuitje-driebergen-midden-nederland

    Events & bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

team building

Beurzen e.d.

Hoenderdaal is een perfecte accommodatie voor kleine en grote evenementen zoals sportdagen, teamuitjes, golfclinics, bedrijfsuitjes, beurzen en/of braderieën. Behalve de eigen faciliteiten zoals een grote sporthal, tennishal, tennispark, golfbaan, squashbanen, padelbanen, fitnesscentrum en sportcafé met mooi terras, kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de omliggende sportvelden van verschillende sportverenigingen.

Het team van Hoenderdaal beschikt over jarenlange ervaring met sportevenementen zoals het Nederlands Indoor Tenniskampioenschap, Darttoernooi Midden Nederland, diverse korfbal interlands, bedrijfsuitjes voor o.a. Rijkswaterstaat, SZW en de belastingdienst en diverse beurzen, braderieën en andere evenementen. Voor grote evenementen werken wij samen met diverse evenementenbureaus.

Door de centrale ligging in het midden van het land is Hoenderdaal vanuit alle windstreken bijzonder goed bereikbaar. Ons centrum bevindt zich vlakbij de afrit Driebergen-Zeist van de A12 (Utrecht-Arnhem) en er is ruime gratis parkeergelegenheid. Het station Driebergen-Zeist bevindt zich op slechts een kwartiertje lopen of men kan gebruik maken van een OV fiets. Graag maken wij een offerte op maat. Bel 0343-529333 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dé locatie voor jouw event

Wil jij een meeting, sportdag, feest, braderie,  personeelsfeest of ander event organiseren en ben je op zoek naar een leuke locatie? Dan ben je bij Hoenderdaal aan het juiste adres! Onze (sport)accommodaties zijn zeer geschikt voor het organiseren van allerlei evenementen. Ook met betrekking tot de consumptieve verzorging van jouw event is er heel veel mogelijk. Wij maken graag een voorstel op maat.

  • sportief-teamuitje-driebergen-utrecht
  • sportief-bedrijfsuitje-driebergen-utrecht
  • leuk-bedrijfsuitje-driebergen-utrecht
  • golfclinic-teamuitje-driebergen-utrecht
  • bedrijfsuitje-sportief-driebergen-utrecht
  • teamuitje-sportief-midden-nederland
  • sportdag-bedrijf-midden-nederland