Skip to main content
bridge-bridgeles-driebergen-utrechtse-heuvelrug

Denksport

Fitness for the mind. Zo luidt de slogan op de site van de Nederlandse Bridge Bond. Een denksport die de geest sterk oefent. Bij Hoenderdaal zijn verschillende bridgeverenigingen actief. Daarnaast tref je een bridgeschool die lessen voor alle niveaus organiseert. 

Bridgeles

Wil je leren bridgen of je bridgespel verbeteren, dan kun je bij bridgeschool Bridgewijs terecht. Wereldkampioen Simon de Wijs en Europees kampioen Tim Verbeek delen graag hun kennis met jou en geven diverse cursussen op Hoenderdaal. Mocht je meer informatie willen vinden of al gelijk willen inschrijven, dat kan op de website bridgewijs.nl.

bridgeles-driebergen

Bridgeverenigingen

Sans Souci

Sans Souci speelt op maandagmiddag bij Hoenderdaal. Meer informatie over Sans Souci vind je hier: https://2502.bridge.nl/

16-04-96

Bridgeclub ´16-04-96’, een club met ca 80 leden, is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond. Er wordt eenmaal per week gespeeld op dinsdagmiddag, in een A- en een B-lijn. Het bridgejaar loopt van september tot en met mei. Behalve competitiebridge zijn er speciale wedstrijden, zoals een kerstdrive, boerenkooldrive, voorjaarsdrive en slotdrive. De club streeft in de eerste plaats naar een prettige sfeer. De ervaring heeft geleerd dat de club zeer geschikt is voor beginnende bridgers. Ook gevorderde bridgers vinden in de B-lijn en zeker in de A-lijn voldoende uitdaging!

Nieuwe leden zijn van harte welkom, er is geen wachtlijst. Voor meer informatie over de club kun je contact opnemen met de secretaris, Tom Schalekamp: telefoon 06 22921224, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DBV

DBV speelt op dinsdagavond van 19.45-23.00 uur bij Hoenderdaal. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er is een mogelijkheid voor proefspelen. Meer informatie via: Cees Kramer, voorzitter e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ilona Vink, secretaris: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ABCD

ABCD speelt op donderdagavond van 19.45 uur in twee lijnen op Hoenderdaal. De club telt momenteel ongeveer 8o leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De competitie periode loopt van september t/m eind mei. Met Kerst en Pasen verzorgen leden speciale drives. Je kunt, zonder enige verplichting of kosten, 4 avonden komen spelen. Een unieke gelegenheid, niet alleen om de sfeer te komen proeven, maar ook om ervaring op te doen en voor jezelf te beslissen of bridgen in clubverband iets voor je is. In de zomermaanden wordt er ook gespeeld. Deze bridgeavonden zijn voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over ABCD vind je op: https://2005.bridge.nl . Je kunt ook informatie inwinnen bij de secretaris (Marianne de Witte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of wedstrijdleider (Dirk Jan Smit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)