Skip to main content
  • yoga-pilates-driebergen-utrechtse-heuvelrug

    Yoga & Pilates

Reserveer een les

Niet leden bellen 0343-529333

Gratis proefles

Doe vrijblijvend mee

lesrooster

Overzicht van de lessen

Je wil vlammen, maar tegelijkertijd niet opbranden…?! Hiervoor is de balans tussen rennen & rust essentieel. In onze yoga & pilates studio bieden we diverse mogelijkheden om met aandacht te werken aan zowel lichaam als geest. De groepen zijn nooit groter dan 12 personen waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Hatha yoga

Yoga leert je luisteren naar jezelf en is zo een manier om lichaam en geest (beter) in balans te brengen. Veel mensen leven vooral vanuit het hoofd en in de alledaagse drukte ervaar je soms weinig tijd om stil te staan bij hoe je lichaam voelt. Met yoga word je je bewust van je houding, je lichaam, je ademhaling. Je verkent je grenzen, verruimt of accepteert ze.

Hatha yoga is meest bekende en beoefende vorm van yoga. Met lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken oefen je beheersing van lichaam en geest. Klik hier voor het lesrooster.

yoga-hatha-driebergen
yoga-yin-driebergen

Yin yoga

Yin yoga is een relaxte, rustige vorm van yoga. Tijdens deze yogales ervaar je hoe het is om het gemak te vinden in het ongemak. Volledig ontspannen, ook al zit je in een oncomfortabele houding. Yin yoga is een mooie tegenhanger van een druk leven en goed voor je lichaam als je houdt van actieve sporten. Je wordt er soepel, lenig en relaxt van. Klik hier voor het lesrooster.

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga is een dynamische yogales, waarbij de houdingen elkaar op een vloeiende manier opvolgen. Door de ademhaling en de bewegingen met elkaar te verbinden ontstaat er een ‘flow’, waardoor je meer innerlijke rust zult ervaren. Tevens ontwikkel je kracht, souplesse en meer controle over lichaam en geest. Klik hier voor het lesrooster.

yoga-vinyasa-driebergen
pilates-driebergen

Pilates

Pilates is een effectieve training om je spieren sterk en je lichaam soepel te maken. Het accent ligt op de kernspieren, in je romp. Je doet (grond)oefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Pilates richt zich op een stevige en stabiele rug. Je streeft ernaar elke beweging beheerst, zorgvuldig, vloeiend en precies te maken. Zo train je je hele lichaam en verbetert je lichaamshouding.

Er is veel aandacht voor ademhaling en bewegen gebeurt in je eigen tempo.Gaat het bij yoga vooral om flexibiliteit en ontspanning, bij pilates staan stabiliteit en spierkracht voorop. Beide vormen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Je hoeft niet lenig te zijn – ieder beweegt vanuit zijn eigen mogelijkheden. Klik hier voor het lesrooster.

Tarieven

Het afsluiten van een yoga & pilates abonnement of het aanschaffen van een strippenkaart kan momenteel alleen fysiek op de locatie. Onze medewerkers van de receptie helpen je graag verder.

 1 per week

 Abonnement 1 maand

€ 47,95 p/m

 Maandelijks opzegbaar

 2x per week

 Abonnement 1 maand

 € 60,95 p/m

 Maandelijks opzegbaar

 10x strippenkaart

 € 150,-

Geldig voor de fitness en yoga & pilates

 All Inclusive

 Abonnement 12 maanden

€ 78,95 p/m

 Onbeperkt fitness, groepslessen, yoga & pilates, golf, padel, buiten tennis en squash.

Een kijkje in de studio!

Wellicht kunnen bewegende beelden je inspireren om met ons mee te bewegen tijdens één van de yoga of pilates lessen. Kom je snel een keer langs?