Skip to main content

Toernooien

TV Risenborgh is een tennisvereniging waar plezier voorop staat. Het hele jaar door worden er toernooien georganiseerd. TV Risenborg is een vereniging die bestuurd wordt door enthousiaste vrijwilligers. Ons Open Toernooi is een jaarlijks feestje, omdat we vaak een wat kleinere bezetting hebben speel je vaak in een poulesysteem zodat je lekker veel wedstrijden speelt. Iedere deelnemer krijgt een leuke goodybag met een waardebon van TennisDirect, dus het inschrijfgeld heb je bijna gelijk weer terug. En als je bij de prijsuitreiking bent maak je ook nog kans op leuke prijzen in de verloting waaronder twee kaartjes voor het ABN AMRO toernooi.

Open Toernooi

Het Open Toernooi is een officieel knltb toernooi. Het toernooi wordt vlak voor de zomervakantie gespeeld. Je kan je inschrijven als je 17 jaar of ouder bent in de categorieën HE/DE/HD/DD/GD. de indeling gaat obv actual rating. Inschrijven kan via www.toernooi.nl (zoek op Risenborgh)
Ieder jaar is er op de finaledag een verloting waar er mooie prijzen te winnen zijn. Ook al speel je geen finale, wel kans op een prijs!!!! We hopen je op ons open toernooi te kunnen verwelkomen!

Contactpersonen:
Alain van den Berg, Roel van Son, Guido van Bosbeek, Rosalien Veldhuizen

Clubkampioenschappen

Ieder jaar wordt er weer gestreden om de titel clubkampioen. De clubkampioenschappen worden voor zowel de jeugd als de senioren georganiseerd. Een gezellige krachtmeting tussen teamgenoten, tennismaatjes en vrienden! 

Midzomeravond

Midzomeravond, de langste dag van het jaar! Een uitgelezen moment om een hele avond gezellig te tennissen. Bij dit toernooi gaat het om de “fun”. Ieder jaar wordt er weer door een groep enthousiaste vrijwilligers een thema bedacht, een gezellig dubbeltoernooi voor alle speelsterktes!Je kan je ook zonder partner opgeven, dan zoeken wij er een voor je.

Contactpersonen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Generatie toernooi

30 december speelt jong en oud met en tegen elkaar tijdens het jaarlijkse generatie toernooi. Het is de kans om een keer de tennisbaan te betreden met je opa, oma of favoriete neefje. Alle combinaties zijn mogelijk!

Contactpersonen:
Alain van den Berg, Marc Bijlsma, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.