Skip to main content

Schrijf je nu in voor de NGF Competitite

hoenderdaalSchrijf je nu in voor de NGF Competitite

Beste Hoenderdaal golfer,

We maken ons weer op voor de NGF Najaarscompetitie Korte Banen 2023. Voor de GGH / Hoenderdaal komt het er in het kort op neer dat:

  • we een beperkt aantal, maximaal 4 teams kunnen inschrijven i.v.m. capaciteit Hoenderdaal (max. 4 ochtenden de baan reserveren),
  • een team uit 6 spelers bestaat, waarvan per week 2 reserves. We spelen 4 weken achter elkaar met teams van 4 spelers, in poules van 4 teams, éénmaal “thuis”,
  • gespeeld wordt op de woensdagen 4, 11, 18, 25 oktober, 9-holes individueel Stableford en 9-holes greensome Stableford,
  • als een of meer van onze teams tot de beste 10 poulewinnaars behoren, we op 1 november op de Keppelse GC de finale mogen spelen.

Als je geïnteresseerd bent in deelname, en lid bent van Hoenderaal, én een HCP lager dan 45 hebt, én in principe beschikbaar bent op de genoemde woensdagen, meld je dan vóór 20 augustus aan bij Han van der Zee (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Han zal in de week volgend op de 20e een indeling van teams maken op basis van:

  • goede mix / verhouding van dames en heren over de teams heen,
  • volgorde HCP (van laag naar hoog, dus de laagste HCPers komen in Team 1, de volgende groep in Team 2, etc.
  • volledige “bezetting" van teams met 6 spelers, d.w.z. als er bijvoorbeeld 20 inschrijvingen zijn, we maar 3 teams van 6 spelers (mixed m/v) kunnen samenstellen en de 2 inschrijvers met de hoogste handicap niet mee kunnen doen.

Deze indeling wordt met alle spelers gecommuniceerd via de mail, en ruim vóór de sluitingsdatum ingediend worden bij de NGF.

Met sportieve groet,

Han van der Zee