Skip to main content

Padelles

Padelles op Hoenderdaal wordt verzorgt door Padel in Progress. De basis is en moet ook altijd zijn dat een speler plezier heeft in padel. Uiteraard is het daarnaast ook belangrijk om progressie te boeken en vooruitgang te zien in je spel. Bij Padel in Progress wordt in het lesgeven veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht. Ondanks dat er veelal getraind wordt in groepen wordt er altijd geprobeerd om zo individueel mogelijk te werken. Daarnaast gelooft Padel in Progress erg in een positieve benadering van spelers. Een positieve benadering werkt stimulerend en spelers staan meer open om dingen aan te nemen van de trainer, waardoor ze sneller vooruit gaan! Ik hoop met mijn enthousiasme jou ook aan te steken met het padelvirus! 

Tot snel op de padelbaan!

Jip Rottier (06-42096232 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Trainers Padel in Progress

padelles-hoenderdaal-driebergen

Jip Rottier

Ik ben 38 jaar en woonachtig in Vleuten
In het najaar van 2014 heb ik kennis gemaakt met Padel en was gelijk verkocht. Kort daarna ben ik begonnen met het spelen van competitie en toernooien, met hierbij als hoogtepunt het landskampioenschap in de najaarscompetitie van 2016. In 2017 heb ik mijn trainerslicentie voor padel behaald en sinds maart 2018 verzorg ik de padellessen bij Hoenderdaal. Daarnaast ben ik tennistrainer sinds 2003 en heb ik mijn eigen tennisschool: Tennis Instituut Nederland (TIN) bij Hoenderdaal.
padelles-driebergen-utrechtse-heuvelrug

Milan de Bruin

Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Zeist
Vanaf mijn 6e jaar loop ik al met een tennisracket in mijn hand, 12 jaar later heb ik kennis gemaakt met de padelsport. Ik combineer deze twee sporten en doe dit met veel plezier. Jullie kunnen mij twee dagen per week vinden op Hoenderdaal, op vrijdag en op zaterdag. Ik geef dan aan ongeveer tien groepjes padelles. Om mijn kennis over de sport te verbreden speel ik, op verschillende plekken in de regio, toernooien. Heb je toevallig vragen over de sport of over materiaal (rackets) dan kun je mij altijd opzoeken. Ik studeer Sportkunde (leerroute Sport, Managament en Ondernemen) aan de HvA. Kortom, sport is mijn passie en ik ben hier elke dag mee bezig. Tot snel op de padelbaan!
padelles-driebergen-utrechtse-heuvelrug

Paul Beduel

Ik ben 55 jaar en woon in Utrecht-Oost
In 2016 ben ik in aanraking gekomen met padel en was zo enthousiast dat ik na 40 jaar tennis te hebben gespeeld, besloten heb om in deze sport te verdiepen. In 2017 heb ik de opleiding tot padelinstructeur gevolgd en heb vanaf 2018 tot de fusie met de KNLTB in de zomer van 2020 in het bestuur van de Nederlandse Padelbond gezeten. Mijn padel hoogtepunten in 2018 heb ik het 1e WK voor Seniors gespeeld in Spanje en in 2020 Nederlands kampioen in 50+ categorie. Vanaf november 2021 geef ik met veel plezier 2 avonden in de week padeltraining bij Hoenderdaal, waarbij ik mijn enthousiasme en kunde voor deze nieuwe sport graag met jullie wil delen. Tot ziens bij Hoenderdaal.

Raoul Janssen

Van jongs af aan heb ik altijd getennist. Sinds de corona pandemie heb ik kennis gemaakt met padel. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik uiteindelijk vanuit mijn studie (SM&O) ben begonnen met de opleiding tot padelleraar. Sinds begin dit jaar heb ik mijn licentie voor padel behaald. Ik geef sinds eind maart op vrijdag- en zondagavond les bij Hoenderdaal. Ik hoop jullie snel eens te mogen ontmoeten op de padelbaan!