Skip to main content

Clubkampioenschappen 2023

Alléén voor leden (abonnement golfbaan of driving range).
Max aantal spelers is 54. Na inschrijving wordt de deelname van de eerste 54 spelers bepaald op playing handicap.
De laagste handicap gaat voor, dus niet de datum van inschrijving.

Voor Dames aparte uitslag indien meer dan 6 dames bij de eerste 54. Indien minder dan 6 dames, wordt het een gemengde wedstrijd waarbij dames het verschil heren en dames in slagen meekrijgen.

Strokeplay-wedstrijd (bruto aantal slagen, geen handicap verrekening).

Voorronde: zaterdag 10 juni in 2 poules vanaf 09.30 uur en 13.30 uur.
Finale: beste 27 spelers spelen zondag 11 juni vanaf 09.30 uur.

Inschrijfgeld € 9,- (incl. muntje, excl. eventuele greenfee)

 • Christel Witteveen en Ole Hollaar zijn de clubkampioenen 2023.

  Op de eerste tropische dag van 2023 was de finale (2e ronde) van de eerste jaar van de Clubkampioenschappen 2023. Op zaterdag 10 juni startte de Voorronde waarna op zondag 11 juni de Finale plaatsvond. Het hele weekend was het zonnig en warm met redelijke windkracht. De baan was in goede conditie en de greens lekker snel. Bedankt Dirk van Altena! Dus goede omstandigheden en een uitstekende baan.

  Het was een meerronde strokeplay wedstrijd zónder handicapverrekening met maximaal 49 deelnemers. Mede daarom was de cut voor deelname gebaseerd op de laagste playing handicap. De snelheid van inschrijven is dan niet van belang.

  Voor de organisatie hadden de wedstrijdleiders Theo Visser en Tjakko Hoeve ondersteuning van meerdere vrijwilligers die hierbij ook nog een keer bedankt worden voor hun hulp waardoor dit evenement mogelijk is gemaakt; Paula Hasselaar, Teus van Ee, Han van der Zee, Raphaëla Drukker, Piet van der Elst, Rogier de Snoo, Noe Sandong, Karin de Haas en Wik Jansen.

  Na de voorronde en finale is Christel Witteveen Clubkampioen van de Dames geworden met + 36 slagen boven par, gevolgd door Loes van der Hulst met +42 slagen en Noe Sandong met +47 slagen.

  Bij de Heren was een play-off nodig tussen Ole Hollaar en Hans de Jong die na 2 rondes beiden +9 slagen boven par stonden. De play-off is gewonnen door Ole Hollaar waarmee hij Clubkampioen 2023 is geworden. Tjakko Hoeve eindigde op de 3e plaats met +10 slagen boven par na 2 rondes.

  In zijn overwinningsspeech bedankte Ole Hollaar Dirk Altena voor de goede kwaliteit van de baan, zijn flightgenoten en de organisatie.

  De uitslagen staan inmiddels gepubliceerd Uitslagen. Let op: Het is een meerronde wedstrijd dus de voorronde en finale worden bij elkaar opgeteld. In de Egolf4u-app staat geen meerronde, maar op de Egolf4U-website wel.

   

   

 • Hier vindt u het reglement voor de clubkampioenschappen 2023.

  Reglement

 • Let op: Het is een meerronde wedstrijd dus de voorronde en finale worden bij elkaar opgeteld.

  In de Egolf4u-app staat geen meerronde, maar op de Egolf4U-website wel.

   

  Uitslag Voorronde

  Uitslag Finale

  Einduitslag Clubkampioenschap Dames

  Einduitslag Clubkampioenschap Heren