Skip to main content

TV Risenborgh zoekt nieuwe voorzitter

hoenderdaalTV Risenborgh zoekt nieuwe voorzitter

Binnenkort is de ALV en geeft de huidige voorzitter graag het spreekwoordelijke tennis stokje over aan een nieuwe voorzitter. Na 7 mooie jaren verdienen we weer eens een nieuwe voorzitter die met verfrissende ideeën komt. Het waren met Corona en de opkomst van padel spannende jaren. We hebben ons er doorheen geslagen (letterlijk en figuurlijk) en het aantal leden is verrassend gelijk gebleven, de jeugd zelfs weer iets in de lift.

Je komt in een leuk en goed draaiend bestuur met een penningmeester die overzicht heeft en een secretaris die vooral de voorzitter scherp houdt en tot in de puntjes nauwkeurig en georganiseerd is.  De commissies draaien goed en zijn goed gevuld en onze VCL heeft goed zicht op de toekomst en de baanschema's, achter de schermen zorgt de ledenadministrateur ervoor dat jullie allemaal in het systeem komen. We doen wat we doen en dat doen we goed, alleen kan je als voorzitter ook weer nieuwe initiatieven nemen. Ik ben trots op onze club en leden en dank jullie voor al jullie support in de afgelopen 7 jaar. Kom naar de ALV en de nieuwjaarsreceptie om een idee te krijgen van de club en de vrijwilligers.

Promofilmpje

Bij interesse of meer informatie neem je contact op  met  1 van de bestuursleden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Alain op 0625152997.