Skip to main content

Einde betaalmogelijkheid via ledenpas vanaf maandag 14 augustus

hoenderdaalEinde betaalmogelijkheid via ledenpas vanaf maandag 14 augustus

Een aantal maanden geleden hebben wij reeds aangekondigd dat op termijn de betaalmogelijkheid via de ledenpas zou komen te vervallen i.v.m. onze overgang naar verschillende nieuwe softwarepakketten (zowel ons kassa systeem als ook in de nabije toekomst het ledenadministratiepakket en het online reserveringspakket). Sindsdien was het ook niet meer mogelijk om nieuw tegoed op je ledenpas te storten en is ons verzoek geweest om zoveel mogelijk het uitstaande tegoed op te maken.

Het moment is daar dat wij met ons kassasysteem in het Sportcafé daadwerkelijk gaan overstappen naar een nieuw softwarepakket. Als gevolg hiervan is het vanaf maandag 14 augustus niet meer mogelijk om het eventuele resterende tegoed van je ledenpas te gebruiken. Vanaf dat moment kan je uitsluitend nog middels pin of contant betalen.

Alle tegoeden boven de één euro die vanaf dat moment nog uitstaan, zullen wij binnen 4-6 weken terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. Als wij geen rekeningnummer van je hebben, ontvang je een e-mail waarin we je vragen om deze alsnog aan ons door te geven. Daarnaast zullen wij op onze administratie een database bewaren waarin wij terug kunnen zien wat het eventuele uitstaande tegoed per persoon was op het moment van overgang naar het nieuwe kassasysteem.

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze financiële administratie via 0343-529333.