Academy - workhops en lezingen

De Hoenderdaal Academy is het platform van waaruit wij verschillende workshops en lezingen organiseren. De verschillende activiteiten hebben tot doel jou te inspireren en informeren over vitaliteit gerelateerde onderwerpen. Deze onderwerpen kunnen ertoe bijdragen dat je meer fysieke, mentale en emotionele vrijheid voelt om jezelf maximaal te kunnen ontplooien.

Veelal zijn de activiteiten gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, maar soms maken wij ook "uitstapjes" naar wijsheden uit andere delen van de wereld of ligt de nadruk wat meer op amusement. Eén ding hebben de activiteiten gemeen: de intentie is altijd om jou nog lekker in je vel te laten zitten!

Voor alle leden van Hoenderdaal zijn de activiteiten gratis. Niet leden zijn meer dan welkom maar aan hun vragen wij een financiële bijdrage welke wij doneren aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.

 

'Animal Flow'

donderdag 25 april 2019

Verbeter je atletische prestaties!  

Animal Flow® is een innovatief fitnessprogramma dat grondbewegingen combineert met elementen uit verschillende lichaamstrainingsdisciplines om een ​​leuke, uitdagende training te creëren...

'Stop met starten, begin met volhouden'

woensdag 8 mei 2019

Heb jij ook wel eens geprobeerd om bepaalde (slechte) gewoontes te veranderen? Bijvoorbeeld een ander voedings- of slaap patroon of regelmatiger gaan sporten. 

Meestal lukt het wel om met nieuwe gewoontes te starten, maar...

'Mindfulness'

woensdag 22 mei 2019

Alles in onze samenleving is gericht op snelheid. We leven in een digitaal tijdperk met social media en een telefoon die altijd binnen handbereik is. Multitasking lijkt inmiddels de norm geworden.

Herken je dat: Je loopt achter de...

'Spoedcursus gezond leven'

woensdag 5 juni 2019

Ontdek de kracht van leefstijl en hormonen:
Ralph Moorman vertelt hoe je met een aantal veranderingen in je leefstijl jouw hormonen weer in balans kunt brengen. Stel tijdens deze lezing jouw prangende vraag!
Wil je alvast weten welke...

Body & Mind: 'Hoera, het wordt zomer!'

zondag 16 juni 2019

Info volgt...

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal