Skip to main content

Onze golfaccommodatie bestaat uit een 9 holes golfbaan (par 56), een verlichte driving range met 30 afslagplaatsen, chipping & putting green, oefenbunkers en een sportshop. Uniek is ons Short Game Circuit: een leuk circuit langs alle oefenstations om je korte spel verder te verbeteren. Onderstaand tref je meer informatie over al deze faciliteiten.

Golfbaan

Onze golfbaan met bijbehorende oefenfaciliteiten bestaat sinds 1996 en is ontworpen door de bekende golfarchitect Alan Rijks. De 9 holes (par 56) worden gekenmerkt door een parkachtige omgeving, diverse bunkers en waterhindernissen. Klik hier voor een lay out van de baan. Iedereen met minimaal NGF baanpermissie kan bij ons terecht om een ronde van 9 of 18 holes te lopen. Daarbij kan je kiezen uit een losse greenfee tot en met een all inclusive abonnement.

Wij wensen je alvast veel plezier op onze baan op de prachtige Utrechtse Heuvelrug!

golfbaan-driebergen-utrechtse-heuvelrug
golfbaan-driebergen-utrechtse-heuvelrug
golfbaan-driebergen-utrechtse-heuvelrug
driving-range-verlicht-driebergen
driving-range-overdekt-driebergen

Driving range & oefenfaciliteiten

De driving range heeft 32 overdekte en diverse up- & downhill afslagplaatsen. Er zijn verschillende targets, greens en afstandsborden zodat je naar hartelust kunt oefenen. Daarnaast is er een mooie chipping & putting green en ontbreekt ook een oefenbunker niet. Alle oefenfaciliteiten zijn verlicht, zodat je ook in de avond kan komen trainen.

Chippen en Putten

Het chippen en putten zijn misschien wel één van de meest onder gewaardeerde slagen van het golfspel. Leuk als je een mooie swing hebt, maar jammer als je het vervolgens niet snel af kunt maken.

Bij ons kan je zowel het chippen als putten oefenen op de verlichte chipping & putting green. Daarnaast beschikt de chipping green ook over een oefenbunker zodat ook deze slag je niet teveel punten kost in de baan.

Short Game Circuit

Iets dichter bij de hole, een kort puttje dat valt, in één keer uit de bunker… Allemaal slagen, die het puntentotaal onderaan de scorekaart snel verlagen. Urenlang oefenen op dat ene shot is wel gewenst, maar ook zóóó saai… Om daar verandering in te brengen, bieden wij een Short Game Circuit aan. Het circuit bestaat uit een viertal golftesten: een 9 holes putt test, een 2 x 6 holes chiptest, een bunkertest, en een pitchtest. Op een speciale scorekaart kun je per test al jouw resultaten noteren. Alle testen bij elkaar leveren een totaalscore op, die je de volgende ronde kunt proberen te verbeteren. 

NGF lidmaatschap & handicap registratie

Voor slechts € 48,95 per kalenderjaar kun je bij ons je NGF lidmaatschap inclusief handicapregistratie afsluiten.

Het NGF lidmaatschap is inclusief:

  • Digitale golfpas via E-golf4u
  • Online handicap registratie
  • Toegang tot Golf.nl app
  • Aansprakelijkheidverzekering op de baan via NGF

Klik hier om online in te schrijven voor het NGF lidmaatschap.

goedkoop-ngf-lidmaatschap

Marshals

De Marshals zijn in de eerste plaats gastheren en -vrouwen op de golfbaan. Daarnaast houden de Marshals dagelijks toezicht op de naleving van etiquette en gedragsregels in het algemeen en in het bijzonder op de veiligheid van de spelers in de baan, de doorstroming in de baan, het hebben van een geldig toegangsbewijs en het voorkomen van situaties die schade aan de baan kunnen veroorzaken. Het spreekt voor zich dat verwacht wordt dat je je aan de aanwijzingen van de Marshals houdt. 

De Marshalcommissie staat onder leiding van voorzitter René Sterkenburg en bestaat verder uit: Fons Jutte, Agnes te Molder, Cor Vreeke, André Bechan, Teus van Ee, Willem Kruize, Ton van Wandelen, Jan Willem Ypma, Bert Kiburg, René Meltzer en Bert Cost.

Abonnementen & tarieven

Het afsluiten van een golf abonnement of het aanschaffen van een rittenkaart kan momenteel alleen fysiek op de locatie. Onze medewerkers van de receptie helpen je graag verder.

Golf

Abonnement 12 mnd

€ 57,95 p/m

Onbeperkt gebruik van golfbaan
en oefenfaciliteiten (exclusief oefenballen).

Golf jeugd

Abonnement 12 mnd

€ 14,95 p/m

Inclusief les 
€ 48,95 p/m
m.u.v. schoolvakanties (tot 18 jr).

Golf Familie

Abonnement 12 mnd

€ 120,00 p/m

Onbeperkt golf voor maximaal
5 personen uit één gezin (2 volwassenen en 3 kinderen).

All inclusive

Abonnement 12 mnd

€ 78,95 p/m

All inclusive is onbeperkt golf, fitness, buitentennis, squash, padel, yoga & pilates.

Driving range

Abonnement 12 mnd

 € 22,50 p/m

Onbeperkt gebruik van oefenfaciliteiten exclusief oefenballen.

Driving range

Los bezoek € 9,95
Jeugd tot 18 jaar € 7,50
10x strippenkaart € 90,-

Ballen

30 oefenballen € 2,40
300 oefenballen € 21,50
Ballensleutel (borg) € 10,00

Greenfee 9 holes

 Leden driving range    Niet leden
Volwassenen € 12,50 € 24,95
Jeugd tot 18 jaar € 7,50 € 14,95
Introducé   € 18,95
10x strippenkaart € 112,50 € 225,-

Greenfee 18 holes

   
Volwassenen € 22,95 € 34,95
Jeugd tot 18 jaar € 12,50 € 23,95
Introducé   € 28,95

Enkele Reviews

Sportpark Hoenderdaal Utrechtse Heuvelrug op Leadingcourses.com