Skip to main content

Vierde wedstrijd Wintercup 2023 gespeeld

hoenderdaalVierde wedstrijd Wintercup 2023 gespeeld

Met een beetje miezerregen hebben 34 golfers met zomergreens de vierde wedstrijd van de Wintercup gespeeld..

Deze keer was Ron Livingston met 33 punten de beste bij de dames. Bij de heren had Rik Zuurveen het op zijn heupen want hij scoorde maar liefst 43 punten!

De neary op hole 2 is was eerst geslagen door Tjakko Hoeve, maar die werd ruimschoots verbeterd door Jasper Kiburg want die speelde de bal tot op 10 cm van de hole. De tweary op hole 4 was voor Tjakko Hoeve.

Tijdens de wintercup zijn er alleen dagprijzen voor de neary en tweary en, eventueel 'Het Netje'. Het inschrijfgeld wordt gebruikt voor de trofeeën en extra prijzen voor de winnaars van het eindklassement. 

De tussenstand van de competitie kunt u hier vinden:
https://hoenderdaal.e-golf4u.nl/leden/website/competitie

Bij de dames staat Tineke van de Wetering nog steeds bovenaan met 41 punten, gevolgd door Els Nieuwenhuis met 38 punten en Loes van der Hulst met 36 punten. Bij de heren heeft Rik Zuurveen de koppositie ingenomen met 42 punten, gevolgd door Teus van Ee met 40 punten en Ruud Stauttener met 38 punten.

Volgende week is de laatste wedstrijd en wordt de eindstand opgemaakt. Ook dan zijn er weer veel punten te verdienen waardoor er nog vele spelers kunnen winnen.

De inschrijfperiode voor elke wedstrijd in de wintercup is elke zondag vanaf 19.00 uur tot elke vrijdag 18.00 uur.