Skip to main content

Finale Maandwedstrijd Hoge Handicappers

hoenderdaalFinale Maandwedstrijd Hoge Handicappers

Op 14 oktober speelden we de laatste wedstrijd in de serie voor de hoge handicappers gesponsord door de Hoenderdaal golfpro’s. De omstandigheden waren niet gemakkelijk. Er stond behoorlijk wat wind, en baan was heel nat, wat een paar onfortuinlijke glijpartijen op hole 7 tot gevolg had.

Hopelijk maakt iedereen het weer goed! Gelukkig liet het weer het toe de wedstrijd gewoon uit te spelen. De wedstrijd werd gewonnen door Herberd Prinsen (met 37 stablefordpunten), gevolgd door Agnes te Molder (36 pt) en Wil van de Lisdonk (35 pt). En de neary op hole 1 werd knap gewonnen door Kitty Dorresteijn.

Wat betreft de competitie beloofde het op voorhand nog heel spannend te worden. De einduitslag van de competitie wordt bepaald door de 3 beste scores uit de serie maandwedstrijden en in deze laatste wedstrijd vielen dubbele punten te verdienen. Dat betekende dus dat het nog alle kanten op kon gaan! En spannend werd het zeker. De prachtige trofeeën werden namens onze golfpro’s uitgereikt door Martin, en gingen dit jaar naar kampioene Wil van de Lisdonk, Joke Ypma (2e plaats) en Fred van Dorp (3e plaats). Hartelijk gefeliciteerd allemaal!

We danken onze golfpro’s voor de sponsoring en alle deelnemers voor hun enthousiasme.

Graag tot volgend jaar!

Theo Visser en Paula Hasselaar