Skip to main content

De Snertwedstrijd 4 november 2023

hoenderdaalDe Snertwedstrijd 4 november 2023

Alles was voorbereid voor weer een uitdagende golfhappening maar helaas was de baan vanwege het “Snert” weer gesloten. Dat was achteraf gezien maar goed ook want in de middag kletterde de regen stevig tegen ruiten en wij zaten met ongeveer 45 deelnemers lekker warm en droog in het sportcafé. Door snel handelen van Han van der Zee en Jan-Willem Ypma was er een GGH Golf Pub Quiz samengesteld met steeds 10 vragen verdeeld over 3 categorieën.  Zo hebben we toch weer wat geleerd over de Golfbaan, de Golfregels en de Erwtensoep. De prijzen bestonden grotendeels uit Erwtensoeppakketten (Soep-Rookworst -Roggebrood).

Tijdens de Pub-Quiz werd er nog Glühwein met rookworst en daar naast ook nog bitterballen (gesponsord door Noe) geserveerd. Vervolgens was de traditionele Gekke Hoedjes Parade aan de beurt. Ton van Wandelen (de winnaar van vorig jaar) hanteerde de applausmeter en met een wel zeer creatief ontwerp werd Jan-Willem terecht de winnaar.

Tot slot genoten we van een overheerlijk Snertbuffet met Erwtensoep en het bijbehorende roggebrood met spek. 

We kijken terug op een wel zeer gezellige zaterdagmiddag  met dank aan Peter Esmeijer en zijn medewerkers voor het prima Snertbuffet, alle aanwezigen voor deelname en gezelligheid en niet te vergeten Noe, Han en Jan-Willem voor de organisatie.

Tot volgend jaar bij de Snertwedstrijd!  

Theo Visser