NIEUWS

Verslag Nieuwjaarsreceptie 2020

Verslag Nieuwjaarsreceptie 2020 hoenderdaal driebergen

Opening en Welkom

Tjakko Hoeve (voorzitter GGH) heette iedereen welkom en gaf het woord aan Dennis Sturkenboom (directeur Hoenderdaal).

Dennis schetste kort 2019 waarin padel een succes is geworden, er een start is gemaakt maakt met het plaatsen van zonnepanelen en de bunkers zijn gerenoveerd. Hij bedankte de gasten, vrijwilligers en collega’s. Met de verwachting dat 2020 een mooi sportjaar zal worden, bracht hij een toast uit op het nieuwe jaar.

Het golfjaar 2019
Tjakko nam het woord weer over en gaf aan dat er in 2019 veel memorabele momenten zijn geweest vaak met plezier kan worden teruggekeken, maar helaas waren er ook verdrietige gebeurtenissen. In 2019 zijn ons twee mensen ontvallen, te weten Tineke Loogman die zeer regelmatig meedeed met de Damesochtend en Rob van de Wetering die ons de laatste jaren belangstellend vanaf het terras bleef volgen.

Er zijn ook lastige momenten waarover we op het terras nog lang kunnen uitweiden. Bijvoorbeeld de glijpartijen van het echtpaar Masselink en Wik Jansen die steeds verder in de sloot zakte bij zijn pogingen om eruit te komen. Maar ook mooie herinneringen zoals de Funwedstrijd Use it and Lose it, de creativiteit van Snertwedstrijd, de 3 holes in one op het Open, en de gewonnen jaarlijkse damesochtend-uitwisseling tegen Schaerweijde.

De GGH heeft ruim 160 wedstrijden georganiseerd waaronder Hoenderen 2. Voor Hoenderen 2 hadden we in 2019 geen wedstrijdleider, maar door de inzet van een viertal speler-vrijwilligers is ook Hoenderen 2 doorgegaan. Hiervoor zijn we de volgende mensen dankbaar: Raphaëla Drukker, Philip Roland van der Hilst, Fons Jutte en Piet van der Elst. Als dank kregen ze van Hoenderdaal een waardebon en van de GGH een fles wijn en een bos bloemen.

Dank aan
Allereerst dank aan Dennis en al zijn collega’s van Hoenderdaal. Tjakko was erg blij dat Dennis vóór het Hoenderdaal Open vroeg of De Ridder al met de renovatie van de bunkers zou kunnen beginnen. Gelukkig kwamen ze snel tot de conclusie dat dit niet zo verstandig leek. De foto’s op het scherm bevestigen deze conclusie. In het najaar zijn de bunkers met zwaar materiaal flink aangepakt, hebben nieuwe drainage gekregen, andere opbouw en ander zand. Tjakko vindt het een grote verbetering waar we allemaal veel plezier van hebben.

Verdere dank aan:
De Greenkeepers voor de uitstekende baan dit jaar.
De Sportdesk en Restaurant voor de ondersteuning en het meedenken.
De Handicapcommissie: Karin de Haas, Astrid Felius en Richard van Galen.
De Regelcommissie: Marija van de Geer, Han van der Zee, Raphaëla Drukker en Rogier de Snoo.

Vooruitkijken naar 2020
In 2019 speelde het Hoenderdaal team in de 1st klasse en werd bijna weer poulewinnaar! We gaan in 2020 voor het 3e jaar meedoen met de NGF-competitie! Nu zelfs met 2 teams die op het grote scherm middels foto’s en namen zijn voorgesteld.

Op een volgende sheet schetste Tjakko de belangrijkste punten van de te verwachten voorbereidingen en veranderingen van het World Handicap System en World Handicap Index.

Belangrijkste wedstrijden 2020
Ondersteunt door naamsvermeldingen op het grote scherm bedanken we de drie sponsors van het afgelopen jaar; Minne en Dixy, Jos Mulder Carrosserie en Woningadviseurs! Jannetta en René van de Woningadviseurs zijn geen lid meer van Hoenderdaal en daarom zijn ze ook gestopt met sponsoring. Met hartelijke groet laten ze weten het met veel plezier te hebben gedaan.

Jos Mulder Carrosserie en Minne en Dixy blijven ook in 2020 sponsoren en voor de hoge handicapwedstrijden hebben we nieuwe sponsor gevonden in de Hoenderdaal Golfpro’s! Tjakko is erg blij met de nieuwe sponsor omdat dit tot een mooie samenwerking kan leiden.

Op een volgende sheet worden de belangrijkste en bijzondere wedstrijden met data getoond die ook allemaal op de golfkalender op de website en in Egolf4u komen te staan. Alle wedstrijden van de GGH zijn open wedstrijden waarop iedereen (lid of geen lid) mag meedoen. In 2020 zal er één wedstrijd worden georganiseerd die alleen voor leden van Hoenderdaal open wordt gesteld. Hiervoor moet de vorm nog worden uitgewerkt.

Bestuursleden
Omdat soms niet bij iedereen bekend is wie de mensen zijn in het bestuur die alle wedstrijden mogelijk maken, worden ze met naam en foto gepresenteerd op het grote scherm. Tjakko bedankt gelijk zijn GGH-collega’s voor het organiseren van de vele wedstrijden!

We nemen afscheid van Wesley van Kouterik. Hij heeft zich de afgelopen 4 jaar oa ingezet voor Funwedstrijden, Hoenderdaal Open, Regelcommissie, Haringwedstrijd, Nieuwjaarswedstrijd en Algemene ondersteuning en vervangingen bij andere wedstrijden. Hij wordt zeer gewaardeerd om zijn altijd enthousiaste inzet en creatieve ideeën. Wesley wordt door Dennis en Tjakko hartelijk bedankt en krijgt een fles wijn, bos bloemen en een waardebon als blijk van waardering.

Op het scherm vervaagde de afbeelding van Wesley en verschenen de foto’s en namen van de nieuw bestuursleden Wik Jansen en Han van der Zee. Wik zal zich voornamelijk richten op het Hoenderen 2 en Han zal meerdere andere wedstrijden voor zijn rekening gaan nemen.

Voorafgaand aan de presentatie van Bart ten Brink voor de Golfster en Golfer van het jaar,
wenst Tjakko namens de GGH iedereen een gezond, sportief en gelukkig 2020!

share on: 

Op de kalender

21sept
maandag 21 september
Tennisladder
24sept
donderdag 24 september
Hoenderen 1
24sept
donderdag 24 september
Hoenderen 2
24sept
donderdag 24 september
Hussel
26sept
zaterdag 26 september
Zaterdagavond wedstrijd
27sept
zondag 27 september
Beginnerswedstrijd
01okt
donderdag 01 oktober
Hoenderen 1
01okt
donderdag 01 oktober
Hoenderen 2

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal