NIEUWS

S.V. Spirit zoekt bestuursleden

S.V. Spirit zoekt bestuursleden hoenderdaal driebergen

Van Health Center Hoenderdaal maken verschillende afdelingen van s.v. Spirit gebruik. Bij deze Driebergse omnisportvereniging is nu weer ruimte voor nieuwe bestuursleden, waaronder een voorzitter. Kandidaten hoeven geen lid van de vereniging te zijn, maar hebben bij voorkeur wel affiniteit met de lokale sport. Interesse in deze vrijwilligersfunctie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app de huidige voorzitter: Ron Looije, 06-21348617. Informatie is ook te vinden op de website: www.svspirit.nl

s.v. Spirit is een inspirerende omnisportvereniging met plm. 600 leden, onderverdeeld in zeven afdelingen. Doel van de vereniging is om een zo breed mogelijk sportaanbod te bieden tegen een zo laag mogelijke contributie. Hiermee kunnen zoveel mogelijk mensen op voornamelijk recreatieve wijze sporten. Ook de hieruit voortvloeiende sociale contacten zijn tekenend voor de sfeer van deze vereniging, die zijn oorsprong al kent uit 1908 met de oprichting van Sparta, enkele jaren later gevolgd door RAP.

Om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden, bestaat het gehele bestuur uit vrijwilligers. De continuïteit van het bestuur is al jaren met vijf bestuursleden en vier bestuurs-ondersteuners, geborgd. Maar vanwege het vertrek van de huidige voorzitter, worden ook kandidaten voor de voorzittersfunctie gezocht.

De voorzitter hoeft niet per se zelf lid van s.v. Spirit te zijn, maar van hem of haar wordt onder meer verwacht

  • een proactieve houding,
  • snel en adequaat reageert op vragen richting bestuur en omgekeerd,
  • kan delegeren richting andere bestuursleden, bestuurs-ondersteuners en afdelingsleiders,
  • kennis heeft van de lokale sportsituatie,
  • een boegbeeldfunctie voor de vereniging vervult.

Interesse?  Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de website www.spirit.nl is meer informatie te vinden over de vereniging.

share on: 

Op de kalender

23okt
zaterdag 23 oktober
zomeravond
25okt
maandag 25 oktober
Damesochtend
28okt
donderdag 28 oktober
Hoenderen 1
28okt
donderdag 28 oktober
Hoenderen 2
06nov
zaterdag 06 november
snertwedstrijd
01jan
zaterdag 01 januari
Nieuwjaarsdag gesloten

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal