NIEUWS

7e wedstrijd Wintercup opnieuw met harde wind

7e wedstrijd Wintercup opnieuw met harde wind hoenderdaal driebergen

De 7e wedstrijd in de wintercupcompetitie is gespeeld door 37 spelers. Het was droog met een harde wind van opnieuw 6 à 7 Bft. Dit maakte het ook lastig om in het netje te spelen want slechts 7 spelers kregen er 2 van de 10 in. Alleen Ed Dorrestein deed het beter en kreeg er 3 in.

De neary op hole 8 was van Jeroen Kassing de eerste klap van de wedstrijd en niemand kon hem verbeteren. De tweary op hole 4 werd eerst gespeeld door Han van der Zee en daarna Joyce Schriemer. Hans de Jong verbeterde het en deed het daarna nog beter want hij sloeg bijna een eagle maar miste op 10 cm.

Bij de heren scoorde Jeroen Kassing voor de 4e achtereenvolgende keer het beste, deze keer met 38 punten. Voor de eindstand kan hij alleen nog achterhaald worden door Gerrit Westbroek die daarvoor de laatste wedstrijd op zondag 1 maart moet winnen.

Bij de dames deed Joyce Schriemer het ook weer goed en scoorde 37 punten. In de tussenstand staat Ron Livingston bovenaan met een gelijk aantal punten als Joyce Schriemer, maar Ron heeft een lagere handicap.

In het birdieklassement staat Tjakko Hoeve bovenaan met 8 birdies, gevolgd door Hans de Jong met 7 en maar liefst 5 spelers met 6 birdies.

Kijk voor de tussenstand op de bijlage of onder Competities in Egolf4u.

Volgende week zondag is de laatste wedstrijd in deze wintercup competitie. Omdat er tot nu toe geen wedstrijden zijn afgelast en veel mensen hebben meegedaan, hebben we naast de mooie trofeeën, greenfees voor de Mooie golfbaan Kroonprins van Vianen.

De inschrijving gaat zondagavond 23 februari open om 19.00 uur.

 

Bijlage: Tussenstand Wintercup 2020

share on: 

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal