NIEUWS

De 6e wedstrijd Wintercup tijdens storm Dennis

De 6e wedstrijd Wintercup tijdens storm Dennis hoenderdaal driebergen

Van de 38 inschrijvers hadden zich 14 mensen uitgeschreven. Hoogstwaarschijnlijk vanwege de weersvooruitzichten in verband met de storm Dennis. Het bleek echter alleen maar harde wind (6 a 7 Bft) te zijn zonder regen! De wind maakte het extra uitdagend want bijvoorbeeld op hole 8 had je minstens 2 stokken langer nodig dan normaal.

De wedstrijd is gespeeld door 24 golfers die verdeeld waren in 8 flights van 3 waardoor er goed doorgespeeld kon worden.

De Neary op hole 7 is eerst door Piet van der Elst geslagen, maar verbeterd door Ab Barber. De tweary op hole 4 was eerst voor Gerrit Westboek, daarna twee keer verbeterd door Tjakko Hoeve en uiteindelijk lag Piet van der Elst er het dichtstbij.  

De beste score van de dag was van Ans Mulder met 37 punten. Bij de heren heeft Jeroen Kassing voor de derde opeenvolgende keer gewonnen (36 pt) waarmee hij de maximale score van 45 punten heeft in de Wintercup competitie. Hij kan alleen nog van de eerste plaats verdrongen worden door een speler met een lagere handicap die ook 45 punten weet te behalen. Gerrit Westbroek volgt hem op de hielen want met zijn tweede plaats vandaag staat hij op 1 punt achterstand van Jeroen, én heeft een lagere handicap!

Met haar tweede plaats heeft Ron Livingston bij de dames Noe Sandong van de eerste plaats verdrongen. Joyce Schriemer staat derde.

Kijk voor de stand in de competitie op Egolf4u.

Alles is nog mogelijk want er komen nog 2 wedstrijden (als de baan open blijft).

 

De 6e wedstrijd Wintercup tijdens storm Dennis

share on: 

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal