NIEUWS

De 5e wedstrijd in de Wintercup competitie is gespeeld

De 5e wedstrijd in de Wintercup competitie is gespeeld hoenderdaal driebergen

Ook deze keer weer volle bak met 40 spelers. De voorspellingen kwamen uit want rond 15.00 uur kwam er een beetje motregen.

De neary op hole 3 werd achtereenvolgens geslagen door Els Nieuwenhuis, Hans Feikema, Hans Buchan, Jocyce Schriemer en uiteindelijk op 30 cm door Tineke van de Wetering. De tweary op hole 4 was eerst voor Ad van de Griendt, maar verbeterd door Hans Buchan.

Bij de dames was Agnes te Molder de beste met 36 stablefordpunten en bij de heren opnieuw Jeroen Kassing met aangepaste winterhandicap toch 38 punten.

De competitie, waarin de beste 3 resultaten tellen, is spannend. Er komen nog 3 wedstrijden dus iedereen kan nog winnen. De top 3 van de dames is nu Noe Sandong, Ron Livingston, Joyce Schriemer. Bij de heren staat Jan Willem Ypma nog bovenaan, gevolgd door Tjakko Hoeve en Gerrit Westbroek. 

Ook deze keer was er op de driving range de uitdaging van het netje. Hans de Jong en Adri Vergeer deden dit het beste en sloegen beiden 5 van de 10 ballen in het netje.

Zoals gebruikelijk in de wintercup-competitie wordt ook het aantal birdies bijgehouden. Daarin staan nu 4 mensen op een totaal van 6 birdies; Joyce Schriemer, Hans de Jong, Teus van Ee en Tjakko Hoeve.

Kijk op de pdf en op op Egolf4u voor de stand en resultaten.

De inschrijving voor de volgende wedstrijd op zondag 16 februari gaat vanavond om 19.00 uur open. Schrijf snel in want vol is vol!

 

Bijlage: Tussenstand Wintercup 2020

share on: 

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal