Activiteiten kalender

Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Categories
Per categorie
Search
Zoeken

Tijd voor Vitaliteit Workshop

Datum: Woensdag, 15 November 2017 19:30 - 21:30

Onder het motto ‘Tijd voor Vitaliteit’ organiseert Hoenderdaal samen met Majella Imberg (vitaliteitscoach) en Jolanda Hamers (pilates- en yogadocente) een serie workshops met als doel jou te voorzien van informatie, tips en trucs om je vitaler te voelen. Deze workshops zijn niet uitsluitend voor onze fitnessleden, maar voor alle leden die graag (nog) lekkerder in hun vel willen zitten. En wie wil dat nou niet …

Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere beweging, voeding en omgaan met stress. De verschillende seizoenen in het jaar zijn voor ons de ‘kapstok’ van de verschillende workshops. Immers, de cyclus van de verschillende seizoenen heeft opvallend veel raakvlakken met de cyclus van een mensenleven. Misschien kunnen wij wat leren van de wijsheid van de natuur …

Kortom, je gezond voelen en lekker in je vel zitten is meer dan alleen wekelijks een balletje slaan of een uurtje in de gym. Het is ook de balans tussen in- en ontspanning en het verschil tussen vullen of voeden. Wij helpen je graag op weg naar een vitaler leven.

Datum en tijd: Woensdagavond 15 november van 19.45 – 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Je hoeft de eerdere workshops niet te hebben gevolgd om deel te kunnen nemen. Alle workshops behandelen de onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken.
Kosten: Ben je lid van Hoenderdaal (maakt niet uit welke sport), dan kun je gratis deelnemen. Niet leden betalen € 5,-
Aanmelden: Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door contact op te nemen met de sportdesk op 0343-529333.

 

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal