• FITNESS

  FITNESS

  Wij geven je advies over training, voeding en gedragsverandering...

  Lees Meer...

 • PADEL

  PADEL

  De snelst groeiende sport op Hoenderdaal

  Lees Meer...

 • GOLF

  GOLF

  Heerlijk buiten 18 holes lopen of werken aan je techniek met één van onze pro's...

  Lees Meer...

 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Gezellig samen sporten op muziek...

  Lees Meer...

 • YOGA

  YOGA

  Even een momentje voor jezelf in onze yogastudio...

  Lees Meer...

 • TENNIS

  TENNIS

  Tennisles, competitie of gewoon lekker vrij spelen. De keuze is aan jou...

  Lees Meer...

 • SQUASH

  SQUASH

  Leef je lekker uit op de squashbaan na een dag hard werken...

  Lees Meer...

 • SPORTCAFE

  SPORTCAFE

  Lekker een gezonde maaltijdsalade of gewoon een biertje met een bitterbal...

  Lees Meer...

 • ONTSPANNING, ONTMOETING & OVERWINNING

  ONTSPANNING, ONTMOETING & OVERWINNING

  ...je haalt het bij Hoenderdaal!

Speelavond: dinsdagavond van 19.45-23.00 uur

Nieuwe leden hartelijk welkom.

Mogelijkheid tot proefspelen aanwezig.

Info:

Cees Kramer, voorzitter e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilona Vink: secretaris: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ABCD is een zeer gezellige club.

Er wordt gespeeld in Health Center Hoenderdaal op donderdagavond, aanvang 19.45 uur, 2 lijnen. De club telt momenteel 84 leden, nieuwe leden zijn van harte welkom.

Wij ontvangen u graag!

De competitie periode loopt van september t/m eind mei. Met Kerst en Pasen verzorgen leden speciale drives, die zeer gewaardeerd worden. U kunt, zonder enige verplichting of kosten, 4 avonden komen spelen. Een unieke gelegenheid, niet alleen om de sfeer te komen proeven, maar ook om ervaring op te doen en voor uzelf te beslissen of bridgen in clubverband iets voor u is. In de zomermaanden wordt er ook gespeeld: dezelfde speellocatie en tijd. 

Deze bridgeavonden zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn, voor niet leden, wel kosten aan verbonden. Te weten 5 euro per paar. Mocht U daarna besluiten om lid te worden, dan krijgt u uw geld terug.

 

Informatie over onze club vindt u op de website: www.nbbclubsites.nl/club/2005/

U kunt ook info inwinnen bij;
De secretaris: Anja Kageling, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
wedstrijdleider; Dirk Jan Smit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bridgeles Hoenderdaal Driebergen

Bridgelessen worden gegeven door Bridgeschool de Driebergse Heuvelrug onder leiding van Barbara Kingma, een begrip in de bridgewereld. Zij maakt gebruik van een uniek en omvangrijk lespakket waarin zowel de aankomende als de wat meer ervaren bridgespeler alle mogelijkheden wordt geboden voor verdere kennisopbouw. Er zijn lessen voor beginners, gevorderden en vergevorderden.

Barbara Kingma heeft haar bridgeschool in de afgelopen 20 jaar hier op Hoenderdaal zien uitgroeien tot de grootste en modernste bridgeschool van Nederland. Vooral dat laatste vindt zij belangrijk: begonnen met krijt en schoolbord, hebben computers de les aanpak volledig overgenomen. Met als gevolg: bridge leren was nog nooit zo gemakkelijk. En dus ook leuker!!!

Voor meer informatie over de bridgeschool, het cursusaanbod, de gebruikte lestechnieken en nog veel meer over bridge verwijzen wij naar de website van Barbara Kingma: www.barbarakingma.nl

bridgeclubslempers hoenderdaalBridgeclub "De Slempers" speelt de competitieavonden op vrijdagavond in Hoenderdaal en de aanvang is om 19.30 uur precies. Er worden 6 tafels van 4 spellen gebridged, maar na 3 tafels van 4 spellen houden wij een ruime koffiepauze van ongeveer 20 minuten in het gezellige sportcafé.

De vereniging speelt per seizoen 6 perioden van 5 zittingen, met daar tussen door Top-Integraal, Ruitenboer en een paar extra diverse te weten: Sinterklaasdrive en Nieuwjaarsdrive.

Bridgemate systeem
De spelresultaten worden verwerkt in het nieuwste draadloze Bridgemate systeem. Nadat het laatste spel gespeeld is, wordt de uitslag binnen 5 minuten bekend gemaakt. Om 23.10 uur is de uitslag uiterlijk bekend. Tevens krijgen de leden wekelijks de uitslag van de speelavond en de nieuwe competitiestand per e-mail toe gestuurd.! Deze is ook terug te vinden op de website van de club. Op de bridgeavond zelf kan elk paar een uitdraai krijgen van zijn resultaat op elk gespeeld spel.

Nakaarten
Op het einde van de speelavond blijven veel leden nog een tijd "nakaarten " in het sportcafé.
De sfeer van bridgevereniging " De Slempers " is in een woord uniek te noemen.!
Er is veel onderlinge samenhang tussen de leden van de " Slempers " Er zijn zelfs verschillende groepjes, die door de weeks ook nog een keer thuis bridgen met elkaar.

Zomerbridge, voor leden en niet leden
Elke vrijdag in augustus kunnen leden en niet leden deelnemen aan de " ZOMERBRIDGE ". Mocht u op bridgeles zitten, is het juist goed om ook eens in clubverband te bridgen, want daar doe je toch extra ervaring mee op! U bent als bridgepaar van harte welkom en hoeft zich niet aan te melden. Misschien bevalt het u zo goed, dat u graag lid wordt van onze bridgevereniging.

Informatie
Bridgeclub De Slempers heeft een eigen, erg mooie website, waar gedetailleerde gegevens en veel ander nieuws, uitslagen, wetenswaardigheden en fotoalbums op te zien zijn. Surf naar: www.bridgeclubdeslempers.nl.

 

bridgeclub16 4 96 hoenderdaalBridgeclub '16-4-96' is een club met ca. 60 leden en is ontstaan uit de bridgeschool 'De Driebergse Heuvelrug'. Eenmaal per week komen de leden op dinsdagmiddag bij elkaar.

De club is, zoals de naam al zegt, opgericht op 16 april 1996 en streeft naar een prettige sfeer waarin iedereen zich kan ontspannen en tot goed spel kan komen.

Vanaf de oprichting heeft de club haar domiciele gehad in Hoenderdaal, maar moest als gevolg van de brand in de zomer van 2003 uitwijken naar het Dorpshuis in Odijk. Sinds 1 januari 2005 speelt de club weer wekelijks in het nieuwe Hoenderdaal en hebben het daar naar hun zin.

Voor meer informatie over de Bridgeclub '16-4-96' kun je contact opnemen met de secretaris mw. J.E.W. Roozenburg 033-4337020.

Hoenderdaal doneert € 2.525,- aan KNGF Geleidehonden

Afgelopen maand steunde Hoenderdaal met haar fitnessactie “Goede voornemens? Eerst zien dan geloven” de stichting KNGF geleidehonden. Deze...

PubQuiz maandag 18 februari

Inmiddels is de PubQuiz op Hoenderdaal een begrip geworden. Maandag 18 februari is de volgende editie. Wij hebben ruimte voor 20 teams van...

Shopaanbieding februari

20% korting op alle mutsen en handschoenen. Lekker met dit koude weer! Kom je even kijken of er iets voor je tussen zit?

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal