• FITNESS

  FITNESS

  Wij geven je advies over training, voeding en gedragsverandering...

  Lees Meer...

 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Gezellig samen sporten op muziek...

  Lees Meer...

 • GOLF

  GOLF

  Heerlijk buiten 18 holes lopen of werken aan je techniek met één van onze pro's...

  Lees Meer...

 • YOGA

  YOGA

  Even een momentje voor jezelf in onze yogastudio...

  Lees Meer...

 • TENNIS

  TENNIS

  Tennisles, competitie of gewoon lekker vrij spelen. De keuze is aan jou...

  Lees Meer...

 • SQUASH

  SQUASH

  Leef je lekker uit op de squashbaan na een dag hard werken...

  Lees Meer...

 • SPORTCAFE

  SPORTCAFE

  Lekker een gezonde maaltijdsalade of gewoon een biertje met een bitterbal...

  Lees Meer...

 • ONTSPANNING, ONTMOETING & OVERWINNING

  ONTSPANNING, ONTMOETING & OVERWINNING

  ...je haalt het bij Hoenderdaal!

Nieuwe inrichting voor de fitness

Nieuwe inrichting voor de fitness Hoenderdaal Driebergen

Wij hebben super gaaf nieuws...! Deze zomervakantie zal al onze fitnessapparatuur (m.u.v. de Milon Cirkel) vervangen gaan worden voor de nieuwste productlijn van TechnoGym. Niet omdat de oude apparatuur niet meer voldeed, maar wel omdat wij de meest toonaangevende club willen zijn en blijven op de Utrechtse Heuvelrug!

Al onze nieuwe cardio-apparatuur wordt voorzien van digitale schermen waarop je tv of Netflix kunt kijken, muziek kunt luisteren, social media kunt checken of koppelingen kunt maken met andere trainingsdevices zoals Runkeeper of Strava. Bovendien zullen er ook een aantal nieuwe apparaten (nieuwe bewegingen) bijkomen. De nieuwe krachtapparatuur wordt voorzien van displays waarop je instructievideo's kunt raadplegen en onze trainers ook specifieke krachttesten met je kunnen doen.

Het inloggen op de nieuwe apparatuur kan met je TechnoGym sleutel of smartphone. Trainingsgegevens worden dan automatisch opgeslagen in de trainingsapp. Op deze manier kan je je vorderingen nog beter bijhouden. Vanzelfsprekend kun je de toestellen ook nog steeds zonder sleutel of smartphone instellen. Daarnaast zal ook de opstelling van de apparatuur veranderen. Cardio- en kracht wordt wat meer één geheel waardoor een nog gezelligere trainingsruimte ontstaat waarin wij interactie tussen mensen proberen te stimuleren. Het vrije krachtgedeelte zal qua vierkante meters worden uitgebreid, worden voorzien van rubberen (geluiddempende) tegels, de dumbells worden uitgebreid, er komt een extra multifunctioneel trainingsstation, er komt een kunstgras sprinttrack waarop ook sled/push oefeningen kunnen worden gedaan en er zullen een aantal performance cardio oefeningen worden toegevoegd. De recent toegevoegde Skillmill loopband is hier een voorbeeld van.

Tevens is dit een mooi moment voor ons om de huidige (versleten) zwarte PVC vloer te vervangen voor een lichtere kleur. De toestellen daarentegen krijgen een gave moderne mat zwarte kleur.

Om het e.e.a. te realiseren zullen wij tijdelijk onze fitnessfaciliteiten onderbrengen in de tennishal. Wij hebben bewust voor de rustige vakantieperiode gekozen om de overlast tot een minimum te beperken. Wij ontkomen er echter niet aan om de club één dag te sluiten om alle apparatuur over te huizen naar de tennishal. Dit zal vrijdag 13 juli plaatsvinden. Deze dag is de fitness de hele dag gesloten. De verwachting is dat wij 3-4 weken nodig hebben om jouw nieuwe gym te realiseren.

De Milon Cirkel kun je gewoon op de oude vertrouwde plek blijven gebruiken. De groepslessen zullen tijdelijk in deel 1 van de sporthal worden gegeven en de Funxtionlessen in de tennishal. Omkleden en douchen kan gewoon in de kleedkamers van het huidige fitnesscentrum.

Wij realiseren ons dat je in de genoemde periode enig ongemak kunt ervaren, maar beloven dat dit ruimschoots goed wordt gemaakt met de nieuwe gym die vanaf medio augustus tot je beschikking staat. Een gym die in lijn met onze visie uitnodigt tot Ontspanning, Ontmoeting en Overwinning.

Rest ons nog je alvast een fijne vakantie te wensen en heel veel sportplezier in de nieuwe club!

 

 

 

 

share on: 

Summer in Shape

Wil jij deze zomer lekker fit blijven en trainen in een ruimte die voorzien is van airco? Maak dan gebruik van het voordelige...

Vacature RvT

Stichting Health Center Hoenderdaal heeft ruimte voor een nieuw Lid Raad van Toezicht Health Center Hoenderdaal (HCH),...

Nieuwe inrichting voor de fitness

Wij hebben super gaaf nieuws...! Deze zomervakantie zal al onze fitnessapparatuur (m.u.v. de Milon Cirkel) vervangen gaan worden voor de...

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Facebook
© - Health Center Hoenderdaal